CO₂-METING

Meten is weten! Gezonde lucht is extra belangrijk in ruimtes waar je langdurig aanwezig bent, al dan niet samen met meerdere collega's. Een te hoge concentratie koolstofdioxide kan leiden tot concentratieproblemen en vermoeidheid. Met onze compacte mini CO₂-meter of uiterst accurate Professional CO₂-meter krijg je inzicht in het koolstofdioxide-niveau in je woning. Te hoge concentratie? Dan is extra ventileren het advies. 

De hoeveelheid CO2 mag niet hoger zijn dan 1200 ppm. Tot 750 ppm is de luchtkwaliteit goed, tussen 750 en 1500 ppm kan het beter.

CO₂-METER
PROFESSIONAL

BY NOMAN TECHNICS

(!) Elke werkgever is wettelijk verplicht om te zorgen voor een CO₂-concentratie lager dan 900 ppm (deeltjes per miljoen) of een ventilatiedebiet van minimaal 40 m3/u per aanwezige persoon. 

Deze zelfkalibrerende NDIR CO₂-meter scant in real time de luchtkwaliteit (niet te verwarren met inferieure semiconductor CO₂ equivalent meters). 


Via een overzichtelijk display met instelbare drempelwaarde ontvangt u data over het CO₂-niveau, de kamertemperatuur en de luchtvochtigheid in uw ruimte. Zo weet u met één oogopslag hoe het met uw binnenklimaat is gesteld. 

- Zeer nauwkeurig
- Meet het 
CO₂-gehalte, TVOC en HCHO, temperatuur en luchtvochtigheid.
- Duurzaam materiaal & CE gecertificeerd.

Perfecte CO₂-meter voor scholen, kantoren en horeca.


Technische fiche CO2 meter professional (v1.png

CO₂-METER
MINI

BY NOMAN TECHNICS

Deze co2 meter geeft aan wat de huidige luchtkwaliteit in uw omgeving is. De CO2 sensor is van de hoogste kwaliteit. De Co2 meter geeft direct inzicht in het niveau van: het CO2 level, de temperatuur en de luchtvochtigheid in de omgeving.

Door de compacte afmetingen van deze meter is hij ideaal om op een tafel of bureau te plaatsen zodat deze gemakkelijk in de gaten gehouden kan worden. Het display is medium verlicht waardoor deze ook perfect de waarden toont in het donker zonder de kamer volledig te verlichten.

CO2-melders of CO2-meters dienen om de luchtkwaliteit binnenskamers te meten. Ze geven aan of er problemen zijn met de ventilatie van de ruimte, en of je dus (dringend) de ruimte dient bij te ventileren door bijvoorbeeld een raam open te zetten. 

Een te hoge CO2-contentratie in een ruimte kan leiden tot hoofdpijn, verminderde concentratie, verminderd leervermogen, verminderde energie, vermoeidheid en irritatie van slijmvliezen. Een CO2-meter kan dus op veel vlakken jouw leven aangenamer maken! 

OPGELET: CO2 (koolstofdioxide) meters detecteren geen CO (koolstofmonoxide)

Technische fiche CO2 meter mini (v1.png

VRAAG EEN GRATIS DEMO
GRATIS PRIJSOFFERTE

 U zoekt informatie over de wettelijk verplichte ventilatie? U wil advies om de lucht in uw ruimte  virus- en bacterievrij te houden? Of U heeft een vraag over geautomatiseerd intelligent CO2-beheer?

GEBRUIK ONS ONLINE CONTACTFORMULIER

Ik wens meer info over

Bedankt voor uw inzending! Wij contacteren u asap.