modern Office

DVT MINI

Warmteterugwinning en geluiddempende decentrale ventilatie 

Verse buitenlucht wordt aangevoerd via een korte kanalisatie door de muur. De warmte van de afgevoerde binnenlucht wordt overgedragen aan aangevoerde lucht door middel van een warmtewisselaar. Een dubbele filtratie zorgt ervoor dat de aangevoerde lucht gezuiverd wordt alvorens de lucht in de ruimte verspreid wordt.

Kenmerken

• Efficiënte ventilatie voor kleinere ruimtes

• Energie zuinige EC ventilatoren

• Laag geluidsniveau (12 - 45 dB)

• Eenvoudige installatie

• Optionele fijnstof filter

• Compact design

Behuizing

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig staal met een polymeer coating. Het hele toestel is zowel warmte als geluidsgeïsoleerd. Het eigentijdse en compacte ontwerp maakt het toestel compatibel met diverse interieurstijlen.

Noman Technics DVT Mini 200
Noman Technics Ventilatie _ warmte recuperatie icon.png

Tot 96% warmte
recuperatie

Noman Technics Ventilatie _ db icon.png

Maximaal 45 dB

Noman Technics Ventilatie _ debiet icon.png

Tot 200 m³
verse lucht per uur

Ventilatoren

High performance EC forward curved ventilatoren zorgen voor een efficiënte af- en aanvoer van lucht. Deze moderne ventilatoren hebben een efficiëntie tot 90%.

Filtratie

De ventilatietoestellen zijn standaard uitgerust met stoffilters (F7) voor een grondige zuivering van de aangevoerde lucht. Optioneel kan er gekozen worden voor fijnstoffilters (H13)

Advies nodig voor uw project?

Noman Technics is uw gespecialiseerde en ervaren fabrikant van verschillende ventilatieproducten die voor een gezond leef- en werkklimaat zorgen. Denk aan volledige ventilatiesystemen en losse producten voor gevel-, raam- en wandventilatie voor een optimaal binnenklimaat.
 

Van een compacte, geluidswerende ventilator tot aan een uitgebreid, gekoppeld systeem: voor al uw vragen bieden we de passende oplossing. Hebt u interesse in de ventilatieoplossingen van Noman Technics of wilt u meer weten over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wens meer info over

Bedankt voor uw inzending! Wij contacteren u asap.