BREEZER: REVOLUTIONAIRE
LUCHTLUCHTZUIVERING

HORECA  |  PUBLIEKE RUIMTE  |  KANTOOR  |  SCHOLEN

Breezer Black.png
Breezer white.png

We spenderen 80% van onze tijd binnen! Heb je al gehoord van slechte buitenlucht? Binnenlucht is slechter dan buitenlucht! In binnenlucht worden erg hoge hoeveelheden fijn stof, pollen, bacteriën, schimmels en virussen gemeten.

Dit heeft negatieve gevolgen voor de mens, zoals hoofdpijn, niezen, duizeligheid, maar brengt ook ziekten voort, zoals de gewone verkoudheid, griep en COVID-19!

Dit toestel elimineert 99,95% van alle schadelijke virussen, bacteriën, schimmels én microscopische allergenen en verontreinigende stoffen door middel van Philips UV-C licht technologie en een Puropoll Hyper filter. Dezelfde technologie haalt ozon uit de lucht en voegt zuurstof toe aan de ruimte. 

Breezer_NL-31.png

PUROPOLL HYPERFILTER
TEGEN ALLERGENEN

Een afgedicht filtersysteem verwijdert allergenen en verontreinigde stoffen uit de lucht.

Breezer_NL-33.png

ZUIVERE 
LUCHTSTROOM

Een stille ventilator met een debiet van 105 /u zorgt voor een virus-, bacterie-, schimmel-, en allergeenvrije luchtstroom.

Breezer_NL-32.png

PHILIPS UV-C
TECHNOLOGIE

De Noman Technics Breezer zuivert 99,95% van alle schadelijke virussen, bacterieën en schimmel door middel van PHILIPS UV-C LICHT TECHNOLOGIE. Haalt ozon uit de lucht en voegt zuurstof toe.

Breezer_NL-35.png

GERUISLOZE 
LUCHTVERVERSING

Maximaal 35 dB (Bibliotheek compatibel).

nomantechnics0_jan221_b2ad94846f1815146a1e35902ef6e3f1.jpeg

Het belang van efficiënte luchtzuivering

Dat je de kans op besmetting van de lucht met ziektekiemen door goede luchtzuivering kunt voorkomen, weten we door praktijkvoorbeelden in ziekenhuizen en laboratoria. 

Op 29 april 2020 werd in België de Hoge Gezondheidsraad (HGR) om advies gevraagd over de verspreiding van het COVID-19 (SARS-CoV-2-virus) via verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties (HVAC) in gebouwen anders dan ziekenhuizen. En op 16 november 2020 vroeg coronacommissaris Pedro Facon aan de HGR om na te gaan of er sinds dit advies nieuwe inzichten zijn op dit gebied. Uit het rapport bleek dat er niet langer wordt getwijfeld aan de verspreiding van de corona via aerosolen. 

De Noman Technics Breezer is één van de eerste gepatenteerd luchtzuiveringstoestellen en dé plug-and-play-oplossing voor een efficiënte zuivering van allergenen in elke ruimte.   

VRAAG EEN GRATIS "BREEZER"-DEMO

 U wil advies om de lucht in uw ruimte ter zuiveren?

GEBRUIK ONS ONLINE CONTACTFORMULIER

Ik wens meer info over

Bedankt voor uw inzending! Wij contacteren u asap.